et sunnere alternativ

PUBLISERT 25.07.2015 / KL.13:19. I Blogg

Hei dere, og god lørdag! Har skjedd mye den siste tiden og jeg springer mellom venner, jobb og kjærest. Jepp kjæææærest . . Jeg og Johannes er ordentlig sammen igjen, føles litt ut som vi har startet helt på nytt og er nyforelsket, fantastisk følelse. Har vært mye sammen med venninner hvor vi har vært på stranda, middager, filmkveld og bare kost oss sikkelig. 

Helt siden jeg og Johannes ble sammen igjen har jeg ikke trent på rundt tre uker . . Lagt på meg fire kilo og kostholdet er faktisk bare dritt. Men nå skal jeg sakte men sikkert tilbake til gamle trakter hvor jeg er mer opptatt av kost og trening skal inn i hverdagen igjen. Tungt blir det, men også veldig deilig. 

Jeg kom over en oppskrift på facebook her om dagen via Coach Gunnar, først må jeg bare si . . For en mann!! Og det han gjør for kundene sine er bare fantastisk, resultatene er til å få hakeslep av, søk han opp på instagram og dere vil få det samme. Oppskriften var veldig enkel, fullkornspasta og grønnsaker, som saus bruker han mager skinke ost. Høres nok veldig rart ut, men det er super godt!! Og et bra alternativ til en sunnere middag. 

Dette er faktisk en av rettene kundene får på dietten sin . . Merkelig, men sant! For meg som er pastaelsker var dette en fulltreffer, blir nok en stor favoritt hos meg i tiden framover. 

Men nå må jeg suse på jobb, så vi skrives! Håper noen kanskje hadde nytte av tipset. 


  

Skal være kylling også :)
25.07.2015, 14:17
Anette
det skal jeg prøve! Takk for tips:D

Ha en riktig fin lørdag <3
25.07.2015, 14:49
URL: http://byanette.blogg.no
Renate Henriksen
Ja man kan ha kylling, men jeg hadde ikke det og syns det fungerte utmerket uten :-) Jeg personlig liker ikke kylling så godt.
25.07.2015, 15:02
Diman Dilir
gott!
25.07.2015, 19:36
URL: http://nouw.com/dimand
Kan du lage en sminkevideo?:) Du ser alltid så bra ut! Ha en fin dag.
27.07.2015, 09:59
Mathilde
Det så veldig godt ut :)
01.08.2015, 17:29


Hei! Jeg heter Renate Henriksen, er en 20år gammel jente som er bosatt i Tromsø. Her på bloggen kommer du til å støte mye på mote, tips, hverdag og generelle ting som faller meg inn! Håper du liker deg her, alle bildene jeg har her er tatt med canon eos 600d. Om du lurer på noe er det bare å spørre i kommentarfeltet eller sende meg en mail som er henvist under.

KONTAKT / SPONSING

renatehenriksen@hotmail.no
DESIGN AV

lotte.femelle.no
hitshttp://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd www.w3.org