+ en dag

PUBLISERT 02.07.2015 / KL.21:11. I Blogg

Heisann! Jeg skulle ønske det var fler timer i døgnet + en ekstra dag i uka . . Tiden strekker rett og slett ikke til! Mellom 40-50 jobbtimer i uka, sove spise jobb < repeat. Slik går dagene, men kroppen starter vell sakte men sikkert å bli vandt til det. Skulle ønske jeg hadde mer tid til trening, venner og ikke minst blogg . . Men for meg er det veldig viktig å være uthvilt og oppegående om dagene. 

I dag har jeg litt tid til overs, så da er jeg sammen med Marie! Frukt og sjokolade står på menyen og jeg kjenner det skal bli magisk å legge seg på sofaen uten noen ''bekymringer''. Neste fridag ser ut til å være på mandag! Men planene kan fort endre seg, men foreløpig er det planen. Håper alle har det fint, så skal jeg ta noen bilder når tiden strekker til! Har jo så mye å vise dere :-) 


  

Kamilla Haaland
oh my <3 så utrolig godt ut!
02.07.2015, 22:22
URL: http://kamillahaaland.com
Maren Helgemo - 25kg ned, blir sterk som veggis!
Så fine bilder! Dette så virkelig godt ut.:)
03.07.2015, 11:52
URL: http://marenhelgemo.blogg.no
Linn Therese
Jeg har (som du kanskje allerede vet ut fra mine kommentarer i ny og ne) lest bloggen din en god stund. Har alltid likt bloggen din veldig godt og har vært innom daglig, men jeg må bare si at du virkelig har forbedret deg i det siste! Du skriver veldig engasjerende og morsomt, samtidig som det er mye informasjon og fine bilder. Digger det! Du har alltid skrevet bra, ellers hadde jeg ikke lest bloggen din daglig, men det er virkelig noe som har skjedd den siste tiden. Du blir bare bedre og bedre <3
12.07.2015, 17:52
URL: http://linntheresedagsland.no
Tirilherberg
så godt ut<3 nå vet jeg hvertfall hva jeg skal gjøre i morgen med vennene mine <3
14.07.2015, 19:41
URL: http://tirilmote.blogg.no


Hei! Jeg heter Renate Henriksen, er en 20år gammel jente som er bosatt i Tromsø. Her på bloggen kommer du til å støte mye på mote, tips, hverdag og generelle ting som faller meg inn! Håper du liker deg her, alle bildene jeg har her er tatt med canon eos 600d. Om du lurer på noe er det bare å spørre i kommentarfeltet eller sende meg en mail som er henvist under.

KONTAKT / SPONSING

renatehenriksen@hotmail.no
DESIGN AV

lotte.femelle.no
hitshttp://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd www.w3.org