en vanskelig tid

PUBLISERT 20.06.2015 / KL.15:02. I Blogg

I midten av mars skjedde det noe jeg ikke hatt sett for meg skulle skje med det første . . Det ble slutt mellom meg og Johannes. Det gikk ikke opp for meg, hodet svirret, hjertet blødde og tankene var på helt andre plasser enn her på jorden. Det eneste jeg viste var at jeg hadde en veldig vanskelig tid forran meg, men at det kom til å bli bedre - Bare på ubestemt tid. Jeg var drit lei av å høre alle fortelle meg at de visste hvordan JEG hadde det . . Hvordan kunne noen vite hvordan JEG hadde det der å da? . . Slik smerte glemmer man, det eneste man husker er at det var veldig veldig vondt, men man glemmer faktisk hvordan det føltes - Før man havner der igjen. Det var som om noe spiste meg opp innenfra, jeg ville bare ligge i sengen hele dagen, være alene. Ingen jobb, ingen skole, eksamenresultatet kom derretter, dagene var uendelige. Venner og familie som prøvde å dra meg opp av sengen og ut av huset, både misslykkede og lykkede forsøk. Det er vell i slike perioder man ser hvem man kan regne med, hvem som virkelig er der . . Klar til å ta i mot sytingen din og tørke tårer. 

Men . . Jeg kunne ikke gi opp! Dagene gikk i bergodalbane, jeg satt med ned å veide godt mot vondt, samlet meg selv litt . . Kom fram til at vi ikke bare kunne kaste alt vi hadde bygget opp ut vinduet, uten å prøve - En siste gang. Jeg prøvde alt, jeg gidde alt - Nå kunne jeg iallefall trekke meg ut å vite at jeg hadde faktisk prøvd alt som stod i min makt for at vi skulle kunne forsette eventyret. Det gikk litt tid og etter mye om og men ble vi enig om å prøve på nytt. Nå er vi mye sammen, flirer, ler og har det veldig bra. Vi er vell ikke helt sammen igjen, men vi er iallefall på vei, og det er enda Renate og Johannes. Jeg tror vi trengte denne knekken for å våkne litt opp, det er lett å glemme hva man har, ta hverandre forgitt og det er vell lett å bli litt blind . . ''Du vet ikke hva du har før du har mistet det'' Kanskje et utrolig kleint sitat, men det er også så utroooolig sant . . Og det har jeg fått føle på de siste månedene. 

Jeg kjenner enda hjertet dunker litt hardere en vanlig om dagene, sommerfuglene som knyter knuter i magen, en sår følelse som kommer fram i ny og ne, reddselen for å miste noe kjært . . Men også den gode følelsen av å holde rundt, klemme, kysse og se på noen uten å vite hvorfor du smiler. :-) Så husk alle sammen, aldri gi opp noe du ønsker veldig veldig sterkt. 

Bildet er fra Lisboa turen i 2013, tiden flyr altså . . Jeg og Johannes møttes i 2011 og ble sammen en gang i 2012. 


  

Mittfamilieliv
Så utrolig trist :( Kjærlighetsorg er virkelig vondt..
20.06.2015, 15:16
URL: http://www.mittfamilieliv.com


Hei! Jeg heter Renate Henriksen, er en 20år gammel jente som er bosatt i Tromsø. Her på bloggen kommer du til å støte mye på mote, tips, hverdag og generelle ting som faller meg inn! Håper du liker deg her, alle bildene jeg har her er tatt med canon eos 600d. Om du lurer på noe er det bare å spørre i kommentarfeltet eller sende meg en mail som er henvist under.

KONTAKT / SPONSING

renatehenriksen@hotmail.no
DESIGN AV

lotte.femelle.no
hitshttp://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd www.w3.org