Hallo?

PUBLISERT 19.06.2015 / KL.22:17. I Blogg

Lenge siden sist . . La oss ikke starte innlegget med å komme med alle de tåpelige/gode unnskyldningene mine om HVORFOR jeg ikke har vært tilstede på 1,5 mnd. Akkurat nå fikk jeg et kick;  WÆOOO jeg har sikkelig lyst til å blogge i dag. Kanskje det har noe med at solen tittet fram og sommeren faktisk starter å nerme seg Nord-Norge . . Ikke vet jeg, men det føles litt godt! Jeg har ikke et super spennende liv og hverdagene er veldig A4 for øyeblikket . . Men jeg skal se hva jeg kan få til, mye har vell skjedd de siste månedene hvor dere har hørt lite fra meg. 

Designet har jeg hatt i 100 år . . Kanskje noen kunne hjulpet meg å få ordnet en ny header? Håper dere har det bra, og håper kanskje noen har lyst til å følge meg vidre. Skjønner godt om ingen orker å klikke seg inn hit mer eller om ingen leser dette i det hele tatt. . Men men, jeg vil gi det en ny sjanse! Det er jo sååå gøy å ta bilder. 


  

Emelie Christina
Har også startet å blogge igjen etter en lang pause. Velkommen tilbake:) Fin blogg du har :)
19.06.2015, 22:27
URL: http://www.emeliechristina.blogg.no
Renate Henriksen
Emelie Christina: Er godt med en pause i blandt!
19.06.2015, 22:48
URL: http://rhenriksen.blogg.no/
Melissa
Jaaaa! Endelig!
20.06.2015, 22:18


Hei! Jeg heter Renate Henriksen, er en 20år gammel jente som er bosatt i Tromsø. Her på bloggen kommer du til å støte mye på mote, tips, hverdag og generelle ting som faller meg inn! Håper du liker deg her, alle bildene jeg har her er tatt med canon eos 600d. Om du lurer på noe er det bare å spørre i kommentarfeltet eller sende meg en mail som er henvist under.

KONTAKT / SPONSING

renatehenriksen@hotmail.no
DESIGN AV

lotte.femelle.no
hitshttp://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd www.w3.org