gi gass

PUBLISERT 04.03.2015 / KL.16:53. I Blogg

Det var noen som lurte på om jeg kunne skrive litt mer om trening og motivasjon! Jeg finner ofte motivasjon av fitness kontoer på instagram og før og -etter bilder. Hvorfor skal andre klare det å ikke meg? Spørsmålet jeg ofte stiller. Da er det bare å komme seg ut av sofaen, skifte og dra den store rompa på trening. Det går greit når man har kommet seg til gymmet - Er veien dit som er verst spør du meg . . I det siste har faktisk motivasjonen vært på topp og trening har ikke vært et problem for meg. Selvfølgelig kommer det tyngre dager, men resultater kommer ikke av seg selv! Hard work pays off? Ja . . Det stemmer nok. 

Her om dagen satt jeg ny rekord i hipthrust! 70 kg, og i dag klarte jeg faktisk 75 kg . . Morsomt at ting går fremover, at man kan løpe lengre, ta tyngre vekter og merke generelt på kroppen at man ikke blir like sliten som man gjore noen uker eller måneder tilbake. 

Jeg vil anbefale alle å ta før bilde, du trenger ikke vise de til noen andre enn deg selv! Men jeg hadde ikke aaaaaning at det var forskjell på min kropp før jeg tok etterbilde! Hadde jeg ikke hatt et før bilde hadde jeg gått rundt i tanker om at ingenting fungerte og at jeg jobbet som en gal uten resultater. Motivasjonen sprengtes etter det iallefall! Det som aller mest holder meg gående er at jeg vil forandre meg, jeg vil se endringer, jeg vil ikke være den jeg var og jeg skal ikke tilbake. Jeg vil ha en kropp jeg trives i, jeg vil ha en kropp jeg er stolt av. Alt i alt tror jeg motivasjon kommer av hvor mye man ønsker og hvor mye man vil. Dette er et utrolig stort og sterkt ønske hos meg, er bare å gi gass. Følg meg gjerne på instagram for fler motivasjons og treningsbilder fra min hverdag Renatehenriksen. 


  

Vilde Madeleine
så utrolig flink du er! det inspirerer!
04.03.2015, 17:47
URL: http://vmtaule.blogg.no
Ma
Du er utrolig flink, du inspirerer meg til å jobbe hardere :)
04.03.2015, 19:41
Så flink du er! :)
06.03.2015, 09:49
kan du legge ut bilda for eksempel som vise dine favorittøvelsa å korsn du gjennomføre dem? treng litt nye inspirerende øvelsa :D
06.03.2015, 10:11
Vegard
Hallo! Sinnsykt kul blogg! Håper du får en fin helg hilsen Vegard.
08.03.2015, 00:20
URL: http://www.vegarderbest.wordpress.com
Anita
åå! Takk for at du skrev dette innlegget! Det er helt klart veien til treningsstudio som er den verste!
09.03.2015, 17:53
URL: http://rowik.blogg.no
Haley
Du har helt rett - ingenting er mer motiverende enn å kjenne og se forskjell på sin egen kropp! Det er en god følelse :) Stå på videre!
10.03.2015, 11:47
URL: http://haleyb.blogg.no/


Hei! Jeg heter Renate Henriksen, er en 20år gammel jente som er bosatt i Tromsø. Her på bloggen kommer du til å støte mye på mote, tips, hverdag og generelle ting som faller meg inn! Håper du liker deg her, alle bildene jeg har her er tatt med canon eos 600d. Om du lurer på noe er det bare å spørre i kommentarfeltet eller sende meg en mail som er henvist under.

KONTAKT / SPONSING

renatehenriksen@hotmail.no
DESIGN AV

lotte.femelle.no
hitshttp://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd www.w3.org