Vinn en iphone 6

PUBLISERT 24.02.2015 / KL.17:05. I Blogg

I samarbeid med handelsportal.no har jeg fått velge meg ut noen nye deksler til telefonen min! Elsker det i gull, det passer bare perfekt til telefonen min. Måtte også ha noe med bling og rosa, man blir vell aldri for gammel . . Handelsportal har de beste skjermbeskyttelsene spør du meg, de er super enkle å sette på, god kvalitet og veldig billig. 

Akkurat nå har handelsportal en konkurranse gående hvor du kan vinne en iphone 6!! Ved kjøp av noe i nettbutikken er du automatisk med i trekkingen. Du kan også delta uten å kjøpe noe ved å klikke deg innpå facebook siden deres HER. Konkurransen avsluttes 16.03.2015. Lykke til! Håper dere vil delta, det har iallefall jeg gjort. 


  

Iselin Renée
Så spennende :)
24.02.2015, 21:51
URL: http://iselinrenee.blogg.no


Hei! Jeg heter Renate Henriksen, er en 20år gammel jente som er bosatt i Tromsø. Her på bloggen kommer du til å støte mye på mote, tips, hverdag og generelle ting som faller meg inn! Håper du liker deg her, alle bildene jeg har her er tatt med canon eos 600d. Om du lurer på noe er det bare å spørre i kommentarfeltet eller sende meg en mail som er henvist under.

KONTAKT / SPONSING

renatehenriksen@hotmail.no
DESIGN AV

lotte.femelle.no
hitshttp://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd www.w3.org