good feeling

PUBLISERT 19.02.2015 / KL.13:49. I Blogg

Her sitter jeg . . Begravd i papirarbeid! MEN, jeg er ferdig med hovedoppgaven og den er klar til å sendes, nå mangler jeg bare kortsvarsoppgaven. Er det feil å si at jeg har en sikkelig good feeling på denne oppgaven? Eller det er kanskje litt farlig . . Utrolig kjipt om jeg har bommet helt å blir skuffet over restultatet, men jeg krysser fingrene. Å få en god karakter er bare en fantastisk følelse!! Sikkelig mestringsfølelse, godt å føle at man får til noe. Nå skal det bli godt å strekke litt på bena og få et lite pust i bakken før jeg starter igjen. 


  

Så flink du er! :)

Jeg lurer på en ting :) jeg vet ikke om du husker dette, men for veldig lenge siden så skreiv du på bloggen at når man trener, så kan man kjenne på magen, og om det er kaldt der så funker treninga. Men jeg husker ikke hvor det skulle være kaldt, var det oppe på magen, nede på magen, hvor? :D

Jeg har lurt på dette ganske lenge nå og har også begynt å trene ordentlig selv, så måtte bare spørre om dette!
19.02.2015, 16:00
Renate Henriksen
Haha tulling... Det har jeg aaaaaldri skrevet! Så det er nok ingen plasser det skal være kaldt.
19.02.2015, 16:48


Hei! Jeg heter Renate Henriksen, er en 20år gammel jente som er bosatt i Tromsø. Her på bloggen kommer du til å støte mye på mote, tips, hverdag og generelle ting som faller meg inn! Håper du liker deg her, alle bildene jeg har her er tatt med canon eos 600d. Om du lurer på noe er det bare å spørre i kommentarfeltet eller sende meg en mail som er henvist under.

KONTAKT / SPONSING

renatehenriksen@hotmail.no
DESIGN AV

lotte.femelle.no
hitshttp://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd www.w3.org