iwhite

PUBLISERT 20.02.2015 / KL.11:01. I Blogg

For en stund siden fikk jeg Iwhite istant tannkrem og munnskyll, som skal hjelpe meg å få hvitere tenner. Jeg har også prøvd iwhite sin aktiv gel, jeg kjenner til produktet fra før av og er utrolig fornøyd!! Spør du meg er det også veldig betryggende at de kun selges på apotek. Dette er et sponset produkt, men helt ærlige meninger. 

Iwhite instant tannkrem inneholder PAP som er en ingrediens som gir hvitere tenner på en effektiv måte. En 30 dagers klinisk studie viser at PAP bidrar til synlige hvitere tenner. Skånsomt og effektivt bryter PAP ned missfarging og hemmer utvikling av plakk. Mikrokrystaller fjerner ytterligere misfarging uten å skade emaljen. Polyfosfat-partikler beskytter mot ny misfarging ved å forhindre dannelsen av plakk. 

Jeg bruker tannkremen til daglig bruk for å få best mulig resultat! Iwhite inneholder maksimalt med fluor tillatt i kosmetisk tannkrem og er utviklet for voksne og barn over 12 år. Salgspris på denne ligger rundt 99kr. 

Iwhite instand munnskyll er utviklet for daglig bruk og har også en 3-i-1 effekt. Blue covarine legger en ultratynn film på tannoverflaten og skaper en optimisk illusjon som umiddelbart gir synlig hvitere tenner. Hexametafosfat fjerner og hemmer plakk (bakteriebelegg). Det hjelper også til å forhindre ny plakkdannelse, noe som resulterer i et hvitere smil. Munnskyllet inneholder også PAP, samme som tannkremen. 

Det anbefales å skylle med 10-20 ml to ganger om dagen, dette gjør jeg morgen og kveld. Viktig å riste flasken før bruk så alle ingrediensene aktiveres. Denne ligger på rundt 159kr i butikk! 500ml. 


  

Bettina Løberg
Så bra du ble fornøyd! Dette skal jeg prøve selv!
20.02.2015, 16:38
URL: http://bettinasl.blogg.no


Hei! Jeg heter Renate Henriksen, er en 20år gammel jente som er bosatt i Tromsø. Her på bloggen kommer du til å støte mye på mote, tips, hverdag og generelle ting som faller meg inn! Håper du liker deg her, alle bildene jeg har her er tatt med canon eos 600d. Om du lurer på noe er det bare å spørre i kommentarfeltet eller sende meg en mail som er henvist under.

KONTAKT / SPONSING

renatehenriksen@hotmail.no
DESIGN AV

lotte.femelle.no
hitshttp://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd www.w3.org