Ok+

PUBLISERT 20.01.2015 / KL.11:56. I Blogg

Nå er det ikke mange månedene igjen til sommeren . . Og mange er kanskje på jakt etter årets sommerkropp! Kroppspresset har vell ikke vært større enn det er nå. Alle er så opptatt av kosthold, trening, kropp og det å se best mulig ut - Inkludert meg selv. Jeg er veldig spent på sommeren 2015! Kjenner jeg gruer meg . . Skal det komme atter en sommer hvor jeg helst holder meg unna bukta, strender, bading, lettkledde klær og den pressede følelsen av å dekke seg til. At jeg må tenke meg om sikkert tre, fire eller fem ganger før jeg i det hele tatt vurderer å takke ja til sosiale ting med mine beste venner som inneholder ferie eller aktiviteter hvor jeg blir usikker. Kroppen min har overtaket, og jeg føler meg fanget, på en måte som i et fengsel. Tenk å ha det slik og tenk å grue seg til den mest fantastiske årstiden . . 

Eller . . Kommer dette til å bli en sommer hvor jeg for første gang kan føle meg fin? Eller OK . . Kanskje OK+? Iallefall fornøyd . . Det er målet! Å en gang være fornøyd, slutte å være så forbanna usikker og trives i sin egen kropp! Hvorfor skal det være så vanskelig . . ? På søndag møtte jeg noen gamle venner på gymmet, nå sitter jeg igjen med en klump i magen om hva de syns, hva de så og hva de snakket om når jeg dro . . En stor ekkel klump som bare vokser seg større og større! Det er så vondt . . Og det er så sårt. Slik er det hver gang. Tenk at enda, etter så mange år, føler jeg meg enda så usikker i egen kropp . . I kroppen man ser i speilet hver dag . . Men nå prøver jeg så godt jeg kan å ta i et tak, får håpe jeg klarer å holde det gående - Fordi dette er noe jeg virkelig vil! Tenk om klær jeg brukte i fjor sommer kan være for store? Tenk om bunaden sitter som et skudd igjen? Dette er vell bare en fjern drøm. 

Det blir spennende å se hva som skjer i månedene framover! Jeg skal fortsette å trene beinhardt!
''Se etter framgang, ikke perfeksjon''. 


  

Synne Rindal
Du er jo vakker!!:) vær stolt og smil i sommer 😄
20.01.2015, 12:36
URL: http://synnerindal.blogg.no
Kine
Ok+ det er det beste jeg har hørt på lenge! Jeg vil føle meg Ok+, det er mer en godt nok.
20.01.2015, 18:09
vilde
Ååh no blei æ ordentlig motivert!! Vi skal klare det her!
20.01.2015, 22:14
Marita
Du e fantastisk og et bra menneske, æ heie på dæ og har virkelig trua på at du kommer dit du ønske! æ skal være med dæ å støtte dæ når du treng det, mi beste Renate <3
20.01.2015, 23:27
Ida
Jeg vet hvordan du har det. Man føler seg ukomfortabel, rett og slett. Jeg gjorde noe med det, og har faktisk gått ned 20 kg! MEN, det er alltid ett MEN, selv om jeg er helt ufattelig glad for det og stolt over hva jeg har oppnådd - har jeg fortsatt komplekser. Det tror jeg at jeg alltid kommer til å ha, og det tror jeg noe alle har. Jeg tenker på kropp nesten hele dagen, hva jeg spiser - ALT. Utrolig slitsomt. Jeg tror det går seg til når man blir eldre, man lærer å "godta" sine feil. Og det beste av alt? Det er bare du som tenker på hvordan du ser ut, selv om man tenker at andre også gjør det. Folk tenker på sine egne komplekser, enkelt og greit. Å jeg kjenner at jeg hater meg selv litt, for når jeg er 70 år og tenker tilbake på disse årene, kommer jeg til å tenke på hvor mye tid jeg har brukt på å tenke på kropp når jeg egentlig kunne gjort alt annet. Kroppspresset idag er hardt!
21.01.2015, 23:34
lene
Du kan gjerne gå ned i vekt om du vil, men uansett så burde du prøve å lære deg å bli glad i deg selv og kroppen du har akkurat nå, for det går ann å lære seg faktisk :)
22.01.2015, 00:39
Renate Henriksen
Ida: Enig .. Godt å høre noen har det likens! 40 kg?! Gratulerer!!! All respekt til deg, det er ikke bare bare og gå ned i vekt heller . . Wow sier jeg bare, stå på vidre!
22.01.2015, 16:04
URL: http://rhenriksen.blogg.no/
Linda
Kjære Renate.

For meg ser du ut om ei fantastisk flott jenta. Du må bare ta noen runder med deg selv. Begynne å tro og ta til deg alt av gode ord om deg selv. Veit det er vanskelig. Jeg er 20 år, og har mer på kroppen enn det jeg burde. Men jeg velger å trene å spise sunt, på lik linje som deg. Men igjen, du har et enda bedre utgangspunkt å gå ut i fra. Selv har jeg gått ned ca. 10 kg. Men er enda flere igjen. Flere ti talls kilo igjen.

Troen på deg selv er å godta ting som det er. hvorfor strebe etter det perfekte? Når du engang har nådd det perfekte, hva nå? Tror perfeksjon er med på å bryte mennesker ned. Vi ser kun på det overfladiske. Kropp og utsende. Men vi glemmer hva mennesker bærer inne i seg. Det trenger ikke å være perfekt. Det kan være langt ifra perfekt.

Og hvem er det du skal "please" med å se perfekt ut? I mine øyne, er du helt nydelig! Så stå på! :-) Det ordner seg alltid. Bare ha den lille troen, og ta noen runder med deg selv :)
25.01.2015, 17:55
URL: http://thelindahansen.blogg.no
Haley B
Først og fremst vil jeg bare si at jeg har lest bloggen din i flere år, og alltid sett på deg som veldig vakker. Det gjør jeg enda, og det er viktig at du får høre. For du er ei nydelig jente, og har en veldig fin kropp! Samtidig skjønner jeg så alt for godt hva du mener. Har aldri likt det jeg selv ser i speilet, og vet ikke om jeg noen gang kommer til å gjøre det. Noe som er en litt skummel tanke. Jeg jobber med det, og prøver å endre meg, redusere vekt, bli strammere..

Det du sa om sommer, og å unngå bikini eller å være sosial... Det var som å lese noe jeg selv har tenkt, og jeg kjente meg så alt for godt igjen i det. Trist at du også har det på den måten, at noen i det hele har det på den måten. Jeg er veldig sikker på at med jobb og trening kommer man seg dit man vil. Man må også lære seg å tenke positivt, noe som kanskje er det mest vanskelige. Masse klem til deg, og lykke til videre!
29.01.2015, 12:17
URL: http://haleyb.blogg.no
Renate Henriksen
Haley B: Tusen tusen takk!!! Du ser fantastisk ut selv :)
10.02.2015, 14:22
URL: http://rhenriksen.blogg.no/
Renate Henriksen
Linda: 10 kg?! Sinnsykt bra!! All cred til deg :) Du ser fantastisk ut selv, ikke glem det. Er nok mange som føler det slik vi føler det, og det er jo litt godt at man ikke er alene.
10.02.2015, 14:23
URL: http://rhenriksen.blogg.no/


Hei! Jeg heter Renate Henriksen, er en 20år gammel jente som er bosatt i Tromsø. Her på bloggen kommer du til å støte mye på mote, tips, hverdag og generelle ting som faller meg inn! Håper du liker deg her, alle bildene jeg har her er tatt med canon eos 600d. Om du lurer på noe er det bare å spørre i kommentarfeltet eller sende meg en mail som er henvist under.

KONTAKT / SPONSING

renatehenriksen@hotmail.no
DESIGN AV

lotte.femelle.no
hitshttp://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd www.w3.org